GAPS Boek (Nederlandse vertaling)

gapsboek

De onderwerpen darmflora en darmgezondheid zijn actueler dan ooit. Antibiotica hebben steeds minder te bieden. Medicijnen geven lang niet altijd het antwoord waar we naar op zoek zijn. Dr. Natascha Campbell-McBride loopt voorop als het gaat om darmgezondheid en het effect daarvan op de rest van onze gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal.

Al meer dan 15 jaar pioniert ze op het gebied van voeding en probiotica op basis van de informatie die toen al beschikbaar was. En met succes! Inmiddels hebben duizenden kinderen en volwassenen hun mentale en lichamelijke gezondheid terug gevonden met dank aan haar kennis.

Hoewel het boek oorspronkelijk geschreven is voor kinderen en volwassen met aandoeningen als autisme en depressie, bleken als bijwerking van het GAPS voedingsprogamma ook immuungerelateerde klachten te verdwijnen of sterk te verminderen. Denk aan eczeem, astma en hooikoorts. Omdat het GAPS dieet gericht is op het herstel van je darmgezondheid en je darmflora, bevat dit boek een schat aan kostbare informatie als je kampt met darmziekten en (ernstige) darmklachten.

384 pagina's
Genaaid gebonden paperback
ISBN 978-90-823820-0-6

GRATIS VERZENDING binnen Nederland 

(Voor België kunt u een email sturen naar Patsy Delarue: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zijn verkoopt het boek in België.)

€ 27,50 per stuk Out of stock

+

© 2016 - GAPSBoek.nl is onderdeel van Voedingspraktijk Henderina Mantel
T: 06-25308368 - E: info@echtgezondeten.nl - KvK: 50921568 - BTW: 1068.17.309.B.03 - Algemene voorwaarden

 

GAPS™ en Gut and Psychology Syndrome™ zijn het handelsmerk en copyright van Dr. Natasha Campbell-McBride.
Het recht van Dr. Natasha Campbell-McBride, geïdentificeerd als de auteur van dit werk, is bevestigd door haar overeenkomstig de Copyright, Patent en Designs Act 1988 (UK).